Melk, kaas en ijs

In eerste instantie lever ik pure, rauwe melk van de beste kwaliteit. Ruim voorzien (3,6%) van ongemuteerde eiwitten, die beter verteerbaar zijn door onze darmen. En voorzien van vetzuur (afkomstig van vers gras) dat ons immuunsysteem helpt reguleren. Waarom rauwe melk gezond is, kun je hier lezen.

Een meesterkaasmaker in de buurt maakt van mijn melk de lekkerste kaas die er is. Op verzoek lever ik ook 100% vegetarische kaas.

Verder heb ik roomijs van eigen melk, gemaakt door een top ijsmaker in de smaken vanille, noot/karamel, stracciatella, bosbessen, framboos, citroen, chocolade en bosvruchten.

Soms heb ik biest (melk tussen 12 uur en 14 dagen na het kalven) te koop. Dit bevat nog iets meer energie, vet en eiwit.

Voor de prijzen klik hier.

Wil jij ook iets maken van onze oermelk? Lees bij vacatures naar welke verwerkers wij op zoek zijn.

Geef een reactie